ukenru
sud-u-spravi-roztrati-na-lvivskomu-bronetankovomu-zavodi-zberut-26-listopada

Суд у справі розтрати на Львівському бронетанковому заводі зберуть 26 листопада

 • 8960 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд не зміг сьогодні призначити справу щодо розтрати майна Державного підприємства “Львівський бронетанковий завод” на суму понад 14 млн грн до розгляду по суті. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"Оскільки до суду не з’явився захисник одного з обвинувачених, суд не зміг вирішити питання про призначення справи до розгляду по суті. Наступне судове засідання призначене на 10:00 26 листопада", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, згідно з обвинувальним актом, 5 осіб, серед яких службові особи ДП “Львівський бронетанковий завод” та Міністерства оборони України, обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном, вчинені в особливо великих розмірах або організованою групою) та ч. 2 ст. 366 КК України (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів, якщо вони спричинили тяжкі наслідки).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП