ukenru
sud-u-rf-prodovzhiv-aresht-uzhe-13-ukrayinskim-moryakam

Суд у РФ продовжив арешт уже 13 українським морякам

 • 10092 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Лефортовський суд Москви продовжив термін арешту вже 13 з 24 українських моряків, захоплених у районі Керченської протоки в листопаді 2018 року. Про це повідомив адвокат з команди захисників українців Микола Полозов в Facebook, передає УНН.

"Лефортовський районний суд Москви продовжив термін утримання під вартою другої групи військовополонених українських моряків: Андрій Артеменко, Віктор Беспальченко, Володимир Варімез, Владислав Костишин, Олег Мельничук, Василь Сорока, Сергій Чуліба. Всім військовополоненим морякам другої групи суд продовжив термін утримання під вартою на строк до 24 жовтня 2019 року", - вказав адвокат.

Нагадаємо, раніше 17 липня суд у РФ продовжив арешт шістьом українським морякам.

25 листопада 2018 року прикордонні кораблі ФСБ РФ обстріляли і захопили три судна Військово-морських сил ЗС України у складі двох малих броньованих артилерійських катерів "Бердянськ" і "Нікополь" і рейдового буксира "Яни Капу", які здійснювали плановий перехід з порту Одеси в Чорному морі в порт Маріуполь в Азовському морі. Після цього 24 українських моряків заарештували в Криму, потім їх перемістили у російські СІЗО в Москві.

Українські Національні Новини

Політика