sud-styagnuv-u-dokhid-derzhavi-zavod-rosiyskogo-politika-kalashnika

Суд стягнув у дохід держави завод російського політика калашника

 • 407345 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Вищий антикорупційний суд стягнув у дохід держави майно підсанкційного російського політика сергія калашника. Йдеться про 100% статутного капіталу українського підприємства ТОВ "Мотордеталь-Конотоп". Про це УНН повідомляє з посилання на ВАКС.

Повідомляється, що сьогодні колегія суддів ВАКС задовольнила позов Міністерства юстиції України до російського політика та бізнесмена про застосування санкції, передбаченої пунктом 1-1 ч.1 ст. 4 Закону України «Про санкції».

Цитата

«Рішенням колегії суддів у дохід держави стягнуто 100% частки статутного капіталу Товариства, яке здійснює виробництво продукції подвійного призначення в галузі машинобудування», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

На початку серпня 2023 року повідомлялося, що до Вищого антикорупційного суду надійшов позов від Мін'юсту з вимогою націоналізувати завод підсанкційного російського сенатора сергія калашника, що знаходиться в Конотопі Сумської області.

Довідково

сергій калашник - громадянин росії, 31 березня 1978 року народження, російський політик, підприємець, діючий сенатор ради федерації рф, який брав участь у голосуванні за прийняття федеральних законів рф стосовно незаконної анексії територій України та був причетний до сприяння в підготовці рф до повномасштабного вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    У Харкові пролунала серія вибухів - ЗМІ

     • 67715 переглядiв

    Новини по темі

    Фактична ціна на газ пішла в ріст після місяців падіння

     • 470497 переглядiв

    Кулеба розповів про посередників у переговорах з росією

     • 694210 переглядiв