ukenru
sud-reanimuvav-spravu-pro-vidmivannya-koshtiv-chasiv-premyerstva-lazarenka

Суд реанімував справу про відмивання коштів часів прем'єрства Лазаренка

 • 17389 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Суд дозволив провести спеціальне досудове розслідування стосовно особи, яка підозрюється у відмиванні коштів, здобутих злочинним шляхом ще за часів Павла Лазаренка. Про це повідомила речниця Генерального прокурора України Лариса Сарган на сторінці у Twitter, передає УНН.

“Печерським районним судом міста Києва надано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно особи, яка підозрюється у відмиванні коштів, здобутих злочинним шляхом ще за часів Павла Лазаренка”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат прокоментував поновлення справи проти майора Мельниченка

Нагадаємо, 18 вересня Печерський районний суд дозволив затримати екс-майора УДО Миколу Мельниченка й заарештував його майно та рахунки.

Три місяці тому, 16 травня суд повторно надав дозвіл на затримання Мельниченка для приведення його в суд, де йому обиратимуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГПУ не виключили закриття справи проти Лазаренка у причетності до вчинення економічних злочинів

Крім того, США цього року мають повернути 170 млн дол. конфіскацію коштів колишнього прем'єр-міністра Павла Лазаренка Україні.

Печерським районним судом міста Києва надано дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно особи, яка підозрюється у відмиванні коштів, здобутих злочинним шляхом ще за часів Павла Лазаренка https://t.co/p4UfPuS3AV

— Лариса Сарган (@SarganLarysa) 4 жовтня 2018 р.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП