sud-pryznachyv-pryntsu-harri-kompensatsiiu-v-178-tys-dolariv-za-khakersku-ataku-zhurnalistiv-na-yoho-telefon

Суд призначив принцу Гаррі компенсацію в 178 тис. доларів за хакерську атаку журналістів на його телефон

 • 25171 переглядiв

Верховний суд Великої Британії постановив, що принц Гаррі став жертвою злому телефону газети Mirror Group Newspapers і присудив йому близько 178 000 доларів компенсації.

Верховний суд Великої Британії постановив, що принц Гаррі, герцог Сассекський, став жертвою злому телефону з 2006 по 2011 роки з боку журналістів та присудив йому компенсацію в близько 178 тисяч доларів. Про це повідомили Reuters, пише УНН.

Деталі

Гаррі був одним із приблизно 100 позивачів, включаючи акторів, зірок спорту, знаменитостей і людей, які просто мали зв’язок із відомими особами, які подали до суду на видання Mirror Group Newspapers за звинуваченнями у зломі телефону та незаконному зборі інформації між 1991 і 2011 роками.

Суддя постановив, що 15 статей, опублікованих MGN про принца Гаррі, використовували незаконні методи збору інформації, такі як злом повідомлень голосової пошти та використання приватних детективів. Загалом на розгляд було подано 33 статті з приблизно 140, які, як він стверджував, були результатом протиправної поведінки.

Зрештою потерпілому принцу було присуджено 140 600 фунтів (близько 178 000 доларів США).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британія схвалила нові обмеження проти росії за війну в Україні

Ганна Оніщенко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У російському курську пролунали вибухи: працює ворожа ППО

     • 32360 переглядiв