ukenru
sud-priznachiv-eks-golovi-dus-zastavu-u-6-4-mln-grn-l-sargan

Суд призначив екс-голові ДУС заставу у 6,4 млн грн - Л.Сарган

 • 8433 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Печерський райсуд Києва призначив заставу для колишнього керівника Державного управління справами Ігоря Тарасюка в розмірі 6 мільйонів 400 тисяч гривень. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган у Facebook, передає УНН.

"Печерський райсуд Києва призначив заставу для екс-глави Державного управління справами Ігоря Тарасюка в розмірі 6 мільйонів 400 тисяч гривень. Таке рішення оголосила суддя Тетяна Остапчук", - повідомила вона.

З її слів, при цьому І.Тарасюк "обов’язаний здати закордонні паспорти, протягом 5 днів на нього мають одягти електронний браслет, а також він має повідомляти прокуратуру про зміну місця проживання".

Як зазначила Л.Сарган, така ухвала суду діятиме до 1 травня 2017 року.

"Наразі І.Тарасюк самостійно покинув приміщення суду", - додал вона.

Нагадаємо, прокуратура внесла до Печерського районного суду Києва клопотання про обрання колишньому керівнику ДУС Ігорю Тарасюку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як зазначається, йому повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 КК України.

Нагадаємо, Генпрокурор Ю.Луценко повідомив, що екс-керівнику ДУС Ігорю Тарасюку повідомлено про підозру у кримінальному провадженні за фактами створення і діяльності злочинної організації та заволодінням у її складі державним майном - комплексом відпочинку “Пуща-Водиця” урочища “Межигір’я”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП