ukenru
sud-pereglyane-video-zakhistu-iz-vruchennya-pidozri-r-nasirovu

Суд перегляне відео захисту із вручення підозри Р.Насірову

 • 9808 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання захисту тимчасово відстороненого із посади голови ДФС Романа Насірова про перегляд відео із вручення підозри їх підзахисному детективами НАБУ, передає кореспондент УНН.

Під час засідання суд задовольнив низку клопотань захисту про долучення до матеріалів клопотання справи документів, в тому числі характеристики Р.Насірова, його декларації та свідоцтва про народження дітей.

Разом з тим слідчий суддя відмовив у задоволенні клопотання захисту про перегляд відео сторони обвинувачення вручення Р.Насірову підозри, зазначивши, що суд його вивчить у нарадчій кімнаті під час прийняття рішення по суті клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному.

Після цього адвокати зазначили, що також мають відео вручення підозри їх підзахисному і хочуть долучити їх до матеріалів справи. При цьому захист наголосив, що відео доводить, що під час вручення підозри Р.Насіров був без свідомості, а отже підозра не може вважатись врученою.

"Суд на місці ухвалив, задовольнити клопотання і переглянути відеозапис сторони захисту", - сказав слідчий суддя Олександр Бобровник.

Нагадаємо, у ніч на 6 березня до будівлі суду пропустили лікарів.

Напередодні судове засідання у справі Р.Насірова перенесли на 6 березня в Апеляційний суд для того, щоб розглянули заяву про відвід судді, що розглядав клопотання про запобіжний захід. Однак, активісти заблокували виїзд із Солом'янського райсуду. Більше 200 осіб зібралися під стінами установи.

У НАБУ заявили, що залишатимуться в суді до поновлення розгляду справи Р.Насірова.

Нагадаємо, У САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв УНН, 4 березня Солом'янський районний суд Києва розпочав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу Р.Насірову. Згодом суд оголосив перерву до ранку 5 березня, коли і продовжив розгляд клопотання.

Українські Національні Новини

Політика