ukenru
sud-dozvoliv-zatrimati-eks-ministra-oboroni-yezhelya

Суд дозволив затримати екс-міністра оборони Єжеля

 • 12808 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Солом'янський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури щодо надання дозволу на затримання колишнього міністра оборони України Михайла Єжеля у разі перетину ним кордону з Україною або на території країни. Про це йдеться в постанові суду, передає УНН.

"Надати дозвіл на затримання обвинуваченого, уродженця Вінницької області, Барського району, с. Слобода-Ялтушівська, громадянина України, не судимого, у разі перетину ним кордону з Україною та перебуванням на території України", - йдеться в документі.

Слід зазначити, що наразі екс-міністр перебуває за межами України, його розшуком займається СБУ. В 2016 році його було оголошено в міжнародний розшук, однак пізніше генеральний секретаріат Інтерполу заблокував інформацію про міжнародний розшук екс-міністра оборони України Михайла Єжеля на час розгляду його скарги про оголошення в розшук.

Нагадаємо, у грудні 2016 року Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України направила до суду справу стосовно екс-міністра оборони країни Михайла Єжеля після проведення заочного слідства. Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП