ukenru
sud-areshtuvav-na-2-misyatsi-grabizhnika-yakiy-lishav-solodoschi-u-pograbovanikh-bankakh-prokuratura

Суд арештував на 2 місяці грабіжника, який лишав солодощі у пограбованих банках - прокуратура

 • 7726 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід 50-річному прикарпатцю, який підозрюється у пограбуванні 13 банків, у вигляді тримання під вартою на два місяці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба прокуратура Києва, передає УНН.

"За клопотанням столичної прокуратури зловмисника, який тривалий час грабував фінансові установи у Києві та інших регіонах України, заарештовано на 2 місяці",- йдеться у повідомленні.

За даними слідства, 50-річний уродженець Івано-Франківщини, який мешкав у Житомирській області, ретельно готував свої злочини - обирав відділення банків без серйозної охорони, не користувався мобільним телефоном, приховував своє обличчя за допомогою капелюха і окулярів. На місці злочину він залишав солодощі у якості моральної компенсації.

"На даний час він уже визнав свою причетність до 13 пограбувань",- додали у прокуратурі.

Чоловіка підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3, ч. 4 ст. 187 (розбій з проникненням та заволодіння майном в особливо великих розмірах), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Як повідомляв раніше УНН, правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у пограбуванні банків протягом 10 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП