ukenru
studenti-z-ispaniyi-doluchilisya-do-zboru-koshtiv-dlya-protidiyi-naslidkiv-viyni-v-ukrayini

Студенти з Іспанії долучилися до збору коштів для протидії наслідків війни в Україні

 • 114666 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” з перших днів війни збирає кошти для протидії наслідків війни в Україні. Однією із перших в середині березня відгукнулася жителька Валенсії, що в Іспанії та долучилася до благодійної ініціативи, повідомляє УНН з посиланням на Фонд.

Цитата

“На початку війни ми оголосили збір коштів у соцмережах, спрямований на подолання наслідків російського вторгнення в Україну. Однією із перших в середині березня відгукнулася жителька Валенсії, що в Іспанії. Пані Ditte Wendt Smedegaard організувала невелику фандрейзингову кампанії серед своїх студентів, які за короткий час зібрали 200 євро. Про нас почула від своєї подруги і вирішила перерахувати кошти", - розповіли у Фонді.

Там повідомили - кошти, отримані від студентів з Іспанії, вирішили спрямувати на придбання спідньої білизни для поранених захисників, які нині перебувають в лікарні Черкас.

“Ми цінуємо кожен вклад чи донейт, які отримуємо на рахунок нашого Благодійного фонду для протидії наслідків війни в Україні. І немає значення, яку суму людина перераховує – 100 грн чи 100 євро, немає значення, хто робить пожертву – бізнесмен чи пенсіонер. Для нас важлива підтримка кожного, хто вирішив бути з нами в одній ініціативі, в одному проєкті, бо насправді цінність – в об’єднанні зусиль, прагнень, сподівань.

Дорогі друзі, якщо ваше серце відкрите для допомоги нашим захисникам, ви можете також перерахувати нам добровільні кошти і ми зможемо придбати необхідне для наших хлопців. Переходьте за посиланням https://cutt.ly/zHfUyjR”, - повідомили в “МХП-Громаді”.

Додамо

Благодійний фонд “МХП-Громаді” співпрацює з громадськими організаціями як в Україні, так й за кордоном. Зокрема нещодавно ​​завдяки тісній співпраці громадської організації Fundacja Rozwoju Regionów та Фонду “МХП-Громаді” в Україну вдалося перевезти понад 350 тонн картоплі.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство