strilianyna-u-brianskii-shkoli-zrosla-kilkist-postrazhdalykh

Стрілянина у брянській школі: зросла кількість постраждалих

 • 31386 переглядiв

П'ятеро людей постраждали в результаті стрілянини в брянській школі за участю учениці восьмого класу, яка згодом покінчила життя самогубством; одна поранена дівчинка згодом померла. Було порушено кримінальну справу за фактом вбивства.

 У російському брянську внаслідок стрілянини в гімнації постраждали п'ятеро людей. Загинула одна поранена дівчинка та восьмикласниця, яка стріляла. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на мвс рф, пише УНН

Деталі

Учениця восьмого класу гімназії № 5 принесла до школи вогнепальну зброю і влаштувала стрілянину. За попередніми даними,  вона була озброєна дробовиком, який належав батькові.

За останніми даними мвс, постраждали п'ятеро людей, одна поранена дівчинка згодом загинула. 

Восьмикласниця, яка стріляла, наклала на себе руки.  Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтею про вбивство за фактом стрілянини в гімназії. 

Доповнення

РосЗМІ називають ім'я дівчинки, яка відкрила стрілянину. Це 14-річна Аліна А. За інформацією телеграм-каналів, школярка зазнавала цькування. Вона влаштувала стрілянину під час уроку біології, цілячись у хлопчиків. 

У результаті, пишуть телеграм-канали, четверо учнів були поранені, один із них у реанімації. Також загинула 13-річна однокласниця Аліни -  Марія.  

За даними Baza, стрілянина в школі брянська стала першим випадком нападу школярки в росії, під час якого є загиблі. 

РосЗМІ публікують відео з брянської гімназії нападу школярки. Чути постріли, учні забігають у клас і шукають ключ, щоб закрити кабінет.

Нагадаємо 

Раніше УНН повідомляв про трьох постраждалих внаслідок стрілянини у школі в російському брянську. 

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК невдовзі відкриє реєстр декларацій

     • 28189 переглядiв

    Армія рф двічі вдарила по Сумщині протягом ночі

     • 35003 переглядiв