strilianyna-na-zupyntsi-v-yerusalymi-vbyto-trokh-myrnykh-zhyteliv-sered-nykh-suddia-rabyn

Стрілянина на зупинці в Єрусалимі: вбито трьох мирних жителів, серед них суддя-рабин

 • 47159 переглядiв

Теракт у Єрусалимі тривав менше хвилини. За цей час бойовики встигли вбити або поранити 9 осіб, а випадково проїжджаючи повз, солдати ЦАХАЛу ліквідували терористів.

30 листопада двоє чоловіків відкрили стрілянину в Єрусалимі, убивши трьох і поранивши щонайменше шістьох людей. Про це повідомляють ізраїльські ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Близько 7.40 ранку за місцевим часом двоє терористів під'їхали на автомобілі до автобусної зупинки неподалік від в'їзду до Єрусалима, вийшли з машини і відкрили вогонь по мирних жителях. Теракт потрапив на відео камери спостереження, де видно, що стрільців ліквідували солдати ЦАХАЛу, які проїжджали повз на цивільній машині, і ще один озброєний цивільний. Вони опинилися на місці злочину за кілька секунд після того, як злочинці відрили вогонь. І менше хвилини минуло до того, як терористів ліквідували.

За попередніми даними, терористи були озброєні пістолетом і штурмовою гвинтівкою. Правоохоронні органи продовжують працювати на місці злочину.

За інформацією The Times of Israel, яке посилається на Агентство безпеки, терористи є членами ХАМАС і раніше перебували у в'язниці за терористичну діяльність. Злочинцями виявилися брати - 38-річний Мурад Намр і 30-річний Ібрагім Намр, які проживали у Східному Єрусалимі.

Жертви теракту

Жертвами стрілянини стали троє - 24-річна жінка загинула на місці, 70-річний суддя-раввін Елімелех Вассерман і літня жінка померли в лікарні. Ще шестеро поранені, деякі з них у критичному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Німеччини заарештувала 15-річного підлітка, який готував теракт

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський очікує, що Україна отримає перші F-16 у 2024 році

     • 50087 переглядiв

    У Києві негода встановила рекорд

     • 60609 переглядiв