strategichniy-oboronniy-byuleten-ta-e-kvitki-u-miskomu-transporti-poryadok-denniy-kabminu

Стратегічний оборонний бюлетень та е-квитки у міському транспорті: порядок денний Кабміну

 • 23061 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Кабінет міністрів України на засіданні у середу, 23 червня, планує розглянути низку проектів законів та постанов, зокрема стосовно проекту рішення Ради національної безпеки і оборони України про “Стратегічний оборонний бюлетень України” та впровадження електронних квитків на автомобільному та міському електричному транспорті, передає УНН з посиланням на порядок денний уряду.

Загалом на порядку денному Кабміну низка питань.

Деталі

Зокрема, уряд планує розглянути проекти про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження електронних квитків на автомобільному та міському електричному транспорті та про внесення змін до Закону України “Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку” щодо генерального проектувальника ядерної установки, уранового об’єкта та об’єкта, призначеного для поводження з радіоактивними відходами.

Також урядовці розглянуть проект указу Президента України про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2021 року “Про Стратегічний оборонний бюлетень України”.

Згідно з пояснювальною запискою, проект указу розроблено з метою визначення основних напрямків реалізації воєнної політики України, стратегічних цілей розвитку сил оборони та очікуваних результатів їх досягнення з урахуванням актуальних воєнно-політичних загроз і викликів.

Окрім того, уряд планує розглянути проекти розпоряджень Кабміну про затвердження плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на 2021-2023 роки, про підготовку та відзначення у 2021 році 100-річчя національної гідрометеорологічної служби та про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей на 2021 рік в обсязі 305 145,3 тис. грн.

Доповнення

Кабінет міністрів 20 січня 2021 року підтримав проект Стратегії воєнної безпеки України, що передбачає закріплення концепції всеохоплюючої оборони. Президент України Володимир Зеленський затвердив Стратегію воєнної безпеки України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Спека до 35° і майже без опадів: прогноз погоди на сьогодні

     • 26980 переглядiв

    В Україні майже 2,231 млн випадків COVID-19, за добу - 835

     • 19549 переглядiв

    Зранку в столиці спостерігаються затори: на яких вулицях

     • 14561 переглядiв

    ООС: бойовики 9 разів порушували “режим тиші”

     • 12795 переглядiв