ukenru
stepanov-zapevniv-scho-moz-planuye-terminovo-vnesti-zmini-do-finansuvannya-za-paketami-covid-19

Степанов запевнив, що МОЗ планує терміново внести зміни до фінансування за пакетами COVID-19

 • 11762 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Міністерство охорони здоров’я пропонує внести корективи у фінансування пакетів за COVID-19 для того, щоб ця сплата була ефективною і всі без виключення отримували ці кошти. Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Ми сплачуємо кошти за хворих на COVID-19 і це 300% зарплати. Останній мій візит до Львова: отримали пропозиції про внесення змін до пакетів, по яким сплачуються кошти за хворих на COVID-19. І зараз терміново будуть внесені зміни для того, щоб ця сплата була ефективною і всі без виключення отримували ці кошти", - сказав Степанов.

Він також нагадав, що було прийнято відповідний нормативний документ про підвищення зарплати, починаючи з 1 вересня всім без виключення медпрацівникам, які працюють у спеціалізованих та високоспеціалізованах закладах охорони здоров’я.

"Стосується і лікарів, і медбратів та сестер, молодшого та середнього персоналу, і екстреної медичної допомоги, незалежно від того, чи працюють вони з хворими на COVID-19», - пояснив очільник МОЗ.

Раніше в УНН повідомлялося, що у МОЗ планують змінити принцип фінансування за пакетами COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика