ukenru
stepanov-poyasniv-pravila-samoizolyatsiyi-dlya-lyudey-yaki-priyizhdzhayut-do-kiyeva-ale-napravlyayutsya-do-donetska

Степанов пояснив правила самоізоляції для людей, які приїжджають до Києва, але направляються до Донецька

 • 23711 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пояснив, чи повинні на місці проходити 14-денний карантин люди, які приїжджають з інших країн до Києва, але слідують до Донецька. Про це він сказав під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Ви не є транзитними пасажирами. Тому що Донецьк - це територія України, яка на сьогоднішній день тимчасово окупована. З іншого боку, на території міста Донецьк, в зв'язку з тимчасовою окупацією, ми не можемо контролювати проходження самоізоляції або обсервації. Тому в разі приїзду вас, як громадян України, в Україну, в місто Київ - ви повинні будете пройти 14-денну самоізоляцію, вказати місце, де ви будете проходити цю саму самоізоляцію", - відповів Максим Степанов на питання про те, чи потрібно проходити в Києві 14-денний карантин, якщо люди приїжджають до Києва з Лондона, але направляються в Донецьк, як транзитні пасажири.

Він зазначив, що для проходження самоізоляції потрібно встановити додаток "Дія".

"У випадку, якщо у вас немає такого місця - в цьому випадку передбачено проходження 14-денної обсервації", - додав Максим Степанов.

Нагадаємо, уряд послабив обмеження для пенсіонерів на відвідування спортивних заходів, а для учнів - на проходження ЗНО.

Українські Національні Новини

Політика