ukenru
stepanov-ne-obrav-golovu-nszu-provedut-dodatkoviy-dobir

Степанов не обрав голову НСЗУ: проведуть додатковий добір

 • 14547 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначив, що він не визначив кандидатуру на призначення голови Національної служби здоров’я України за результатами проведеного добору, тому існує велика ймовірність того, що буде проведено ще один добір. Про це він сказав під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, передає кореспондент УНН.

“Мною було прийняте рішення провести співбесіди з усіма без виключення кандидатами, які подались до участі в цьому доборі. Провів я відповідні співбесіди зі всіма. Отже, на сьогоднішній день можу сказати, що прийняте рішення, що по результатах цих співбесід, по результатах проведеного добору - не визначена кандидатура на призначення голови Національної служби здоров’я України. Велика ймовірність того, що буде проведено ще один добір, тобто, оголошено відповідний добір і з кандидатами буде проведений добір. Після того буде визначено щодо переможця”, - сказав Максим Степанов.

Комітет проголосував за відповідне рішення і воно було прийняте 12 голосами.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов визначився із кандидатом на посаду голови Національної служби здоров’я України. 

Українські Національні Новини

Політика