stefanchuk-zaklykav-pelosi-pospryiaty-dozvolu-ukraini-byty-zakhidnoiu-zbroieiu-na-vsii-terytorii-rf

Стефанчук закликав Пелосі посприяти дозволу Україні бити західною зброєю на всій території рф

 • 20952 переглядiв

Під час свого візиту до США спікер українського парламенту Стефанчук зустрівся зі спікером Палати представників Конгресу США Пелосі та обговорив питання надання Україні дозволу на нанесення ударів по російських військових об'єктах на території Росії з використанням зброї союзників у відповідь на російську агресію.

Спікер Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час робочого візиту до США зустрівся з Почесною Спікеркою Палати Представників США Ненсі Пелосі. Про це пише УНН з посиланням на заяву спікера ВР у Facebook.

Деталі

Під час зустрічі Стефанчук наголосив, що ухвалення пакета допомоги від США мало надзвичайно вагоме історичне значення для нашої країни та для захисту України від російської агресії, для захисту наших людей.

Головне питання, яке обговорили — безпекова ситуація в Україні. (...) Закликав сприяти наданню дозволу Україні завдавати ударів по російських військових об’єктах на території рф зброєю союзників

- заявив Руслан Стефанчук. 

За його словами, після останньої російської атаки й обстрілу дитячої лікарні у столиці путін продемонстрував світові, що для нього не існує червоних ліній.

Доповнення

Окрім того, спікер Верховної Ради подякував Ненсі Пелосі за особисте лідерство у питанні підтримки України та США за безпрецедентну допомогу Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

У Конгресі США очікують, що на саміті НАТО Україна отримає дозвіл бити по всій території рф09.07.24, 20:34

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі