status-utochnyty-dani-ta-dokument-ne-znaideno-pid-chas-dodavannia-posvidchennia-veterana-u-minveteraniv-rozpovily-shcho-robyty

Статус "уточнити дані" та "документ не знайдено" під час додавання посвідчення ветерана: у Мінветеранів розповіли, що робити

 • 12827 переглядiв

Заступник директора департаменту цифрового розвитку Мінветеранів розповів про причини виникнення статусів 'уточнити дані' та 'документ не знайдено' у посвідченні ветерана. Він надав інструкції щодо вирішення цих проблем.

Заступник директора департаменту цифрового розвитку та трансформації Мінветеранів Денис Берестов розповів порядок дій для усунення статусу "уточнити дані" та "документ не знайдено" у посвідченні ветерана в "Дії" та причини їх виникнення. Що роботи у таких випадках Беретов розповів під час прямого ефіру організованого Мінветеранів, передає УНН.

Джерелом набуття інформації в реєстрі є відомчі комісії утворені в Силах безпеки та оборони та відповідні комісії в органах соціального захисту. Статус "уточнити дані" найчастіше виникає, коли дані про набутий статус передані, але не передані дані виданих посвідчень

- каже Берестов.

Він нагадав, посвідчення видаються відповідно до 2 постанов уряду – 302 Постанови та 413 Постанови.

"Для вирішення такої проблеми потрібно звернутись до Єдиної ветеранської лінії, де оператори допоможуть у відповідності до визначеного поля лівої сторінки посвідчення, надати інформацію про орган до якого можна звернутись", - додає Берестов.

Також можна надіслати електронне звернення на сайті Мінветеранів.

Статус "документ не знайдено" з'являється у випадку, якщо дані стосовно набуття відповідного статусу ветерана війни не передано до Мінветеранів та спеціального реєстру. "В такому випадку ми радимо звернутися до Мінветеранів по електронному зверненню, або у разі наявності посвідчення звернутись до органу який надав статус", - каже Берестов.

Нагадаємо

Кабмін схвалив зміни до законодавства, які дозволять мати тільки цифрове посвідчення ветерана в застосунку "Дія" без наявності паперового. Далі зміни має ухвалити Верховна Рада.

В Україні згенеровано вже 220 тисяч посвідчень ветерана війни23.07.24, 14:04

Популярні

Новини по темі

Кабмін схвалив стратегію продовольчої безпеки України

 • 34389 переглядiв