ukenru
stali-imena-viyskovikh-yaki-sogodni-zaginuli-na-donbasi

Стали відомі імена військових, які сьогодні загинули на Донбасі

 • 28853 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Від початку доби на сході України через порушення режиму припинення вогню загинуло двоє українських військових, які носили звання підполковника та майстра-сержанта 79 окремої десантно-штурмової бригади міста Миколаєва, передає УНН із посиланням на повідомлення бригади.

Цитата

“Під час виконання бойового завдання в районі проведення ООС загинули підполковник Прусов Руслан Халилович та майстер-сержант Федосеєв Вадим Вікторович”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що воїни-десантники віддали багато років службі у військовій частині, були справжніми професіоналами та патріотами своєї держави.

Командування та особовий склад 79 окремої десантно-штурмової бригади висловлюють слова підтримки та глибоке почуття скорботи родинам загиблих.

Додамо

Сьогодні ворог відкривав вогонь із гранатометів різних систем у районі населеного пункту Зайцеве. У напрямку Попасної здійснили обстріл із великокаліберних кулеметів. Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям.

Протягом минулої доби, 11 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню. 

Один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Стан його здоров’я задовільний.

Українські Національні Новини

Суспільство