ssha-zavdaly-udariv-po-dvokh-tsiliakh-v-iraku

США завдали ударів по двох цілях в Іраку

 • 24705 переглядiв

США завдали двох ударів по Іраку у відповідь на атаки підтримуваних Іраном бойовиків. З 17 жовтня американські війська в Сирії та Іраку були атаковані 66 разів, в результаті чого щонайменше 62 американських військовослужбовців отримали поранення

США завдали удару по двох об'єктах в Іраку у відповідь на атаки бойовиків, підтримуваних Іраном. Про це пише Reuters з посиланням на Центральне командування Збройних сил США, передає УНН.

Деталі

Вранці 22 листопада в Іраку армія США завдала окремих високоточних ударів по двох об'єктах. Удари стали прямою відповіддю на напади проти ЗС США та сил коаліції з боку Ірану та підтримуваних ним груп, у тому числі 21 листопада, коли при атаці була задіяна балістична ракета малого радіусу дії

йдеться у повідомленні.

Доповнення

За даними Пентагону, з 17 жовтня американські війська в Сирії та Іраку зазнали нападів 66 разів. На сирійській території дислоковано близько 900 американських військовослужбовців, в Іраку - 2,5 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Те, що ХАМАС хоче, не помиляйтеся, це геноцид" - Кірбі

Щонайменше 62 військовослужбовці США отримали легкі поранення або черепно-мозкові травми під час нападів.

Напади почалися 17 жовтня, і іракські бойовики пов’язують їх із підтримкою США Ізраїлю в його бомбардуванні Гази після нападу палестинського бойового угруповання ХАМАС на Ізраїль.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    США завдали ударів по двох цілях в Іраку

     • 24705 переглядiв

    Україна планує отримати від США радари ближньої дії – Politico

     • 29618 переглядiв

    Росія краде українське зерно через ТОТ Запоріжжя - ЦНС

     • 21396 переглядiв