ukenru
ssha-vidpravlyat-sche-sim-litakiv-viyskovoyi-dopomogi-ukrayini-nayblizhchoyi-dobi

США відправлять ще сім літаків військової допомоги Україні найближчої доби

 • 124707 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Вчора в Європу прибув літак американської допомоги для забезпечення безпеки України, і найближчим часом очікується відправка ще семи. Про це заявив високопоставлений представник Міноборони США на брифінгу для преси у вівторок, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Рейс із допомогою США в області безпеки для України в рамках пакету військової допомоги на суму в 800 мільйонів доларів прибув вчора в Європу, повідомив чиновник.

Він не зміг сказати напевно, коли саме ця допомога прибуде в Україну "наземним транспортом", але повідомив, що "жодна з цих партій не затримується занадто довго, перш ніж її вивантажують" з літаків і "належним чином завантажують" для відправки в Україну.

Цитата

"У наступні 24 години ми очікуємо, що буде більше півдюжини, швидше близько семи рейсів з різною кількістю матеріалів відповідно до затвердженого минулого тижня пакетом заходів на 800 мільйонів доларів", - сказав чиновник.

Раніше

Як повідомляв УНН, Румунія має намір передати Україні партію летальної зброї зі своїх резервів Міноборони. Для цього країні довелося внести поправки в законодавство, щоб поставляти озброєння не тільки країнам НАТО, а й потенційним союзникам Альянсу.

Українські Національні Новини

Новини Світу