ukenru
ssha-ochikuye-vid-ukrayini-pensiynoyi-reformi-m-yovanovich

США очікує від України пенсійної реформи - М.Йованович

 • 12230 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Сполучені Штати Америки очікують від України проведення приватизації, запровадження пенсійної реформи та реформи у системі державного урядування. Про це сьогодні сказала посол США в Україні Марі Йованович під час конференції "Трансформація’17. Що змінять реформи в житті українців", передає кореспондент УНН.

"Ми очікуємо подальших реформ і будемо допомагати (у проведені реформ - ред.) таких як пенсійна реформа, приватизація, реформа у системі державного урядування", - наголосила посол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін через кілька місяців презентує проект пенсійної реформи — В.Гройсман

За словами М.Йованович, дуже важливою є антикорупційна боротьба. У цьому випадку посол нагадала, що США підтримала створення трьох антикорупційних органів в Україні.

"Підтримуємо зусилля з судової реформи. Наприклад, шляхом допомоги у зусиллях сформувати нову систему з вибору суддів, включаючи суддів Верховного суду. Цей процес зараз продовжує здійснюватися", - зазначила вона.

Також посольство США, з її слів, продовжує працювати з МВС щодо створення зовсім нової поліцейської сили першого реагування. На даний момент вже 20 тис. нових патрульних поліцейських несуть службу в усіх областях України, включаючи Донецьку і Луганську", - зауважила М.Йованович.

Українські Національні Новини

Політика