spryiatyme-zahalnii-oboronozdatnosti-v-ukraini-zatverdzheno-novyi-perelik-kryzovykh-sytuatsii

Сприятиме загальній обороноздатності: в Україні затверджено новий перелік кризових ситуацій

 • 15555 переглядiв

Україна затвердила новий перелік кризових ситуацій з метою уніфікації інформації, виявлення проблем та забезпечення належного реагування, що сприятиме зміцненню обороноздатності.

Затверджено новий перелік кризових ситуацій, який дасть змогу уніфікувати інформацію, ідентифікувати проблему і забезпечити належне реагування. Пише УНН із посиланням на Міністерство оборони України.

Деталі

Міністерство оборони України затвердило новий перелік кризових ситуацій та визначило алгоритм оперативного реагування на них. У відомстві наголошують, що це важливий крок. Документ спрямований на підвищення ефективності роботи Ситуаційного центру Міноборони, що є ключовим елементом розбудови інтегрованої оборонної моделі України.

Новий перелік охоплює різноманітні кризові ситуації, йдеться про воєнно-політичну, міжнародну, інформаційну, соціальну сфери.

Також про ресурсне забезпечення та військово-технічну політику.

Заступник міністра оборони Станіслав Гайдер вказує, що заходи мають на меті визначити зони підвищеної уваги та оптимізувати роботу Ситуаційного центру,. Це  сприятиме загальній обороноздатності України.

Є політика управління даними, є перелік кризових ситуацій, є порядок функціонування Ситуаційного центру. Політика управління даними дає змогу уніфікувати інформацію і її передачу, перелік криз – ідентифікувати проблему, а алгоритм дій – забезпечити належне реагування на кризу з боку керівництва Міноборони

- пояснює заступник міністра оборони Станіслав Гайдер.

Нагадаємо

Міністр оборони закликав союзників до швидких рішень, які допоможуть захистити цивільне населення в Україні від ворожих ракетних атак.

Ігор Тележніков

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під російською атакою: у місті лунають вибухи

     • 19046 переглядiв