ukenru
spriymayemo-tsyu-zagrozu-realno-sinyegubov-schodo-mozhlivogo-nastupu-rf-na-kharkiv

"Сприймаємо цю загрозу реально": Синєгубов щодо можливого наступу рф на Харків

 • 1035069 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Ворог розповсюджує інформацію щодо можливого наступу на місто Харків, інші населені пункти області, при цьому російські окупанти посилюють свою військову присутність на лінії фронту, заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, і додав, що сприймається цю загроза реально, а Збройні Сили України тримають позиції, передає УНН.

Цитата

“Розповсюджується інформація ворогом щодо можливого наступу на місто Харків, на населені пункти Харківської області. Звичайно, що ми сприймаємо цю загрозу реально. Звичайно, що ми вже контролюємо ситуацію на фронті. Поряд із цим, ми сильні, як ніколи. Наші Збройні Сили стоять на своїх позиціях і нищать ворога. По деяких напрямках навіть контратакують, намагаючись звільняти наші території”, – заявив він у відеозверненні.

Деталі

Так, за словами Синєгубова в ефірі телемарафону, ворог посилює свою військову присутність саме на лінії фронту – це по Куп’янському напрямку, по Дворічанському напрямку та в напрямку Кремінної.

З його слів, ворог має на меті не давати просуватися Збройним Силам України. На вищезазначених напрямках ідуть певні маневри.

“І ми не виключаємо спроби контрнаступу вже з боку ворога. Однак, наші ЗСУ там повністю до цього підготовлені”, – додав Синєгубов.

Доповнення

За інформацією Головного управління розвідки, росія може розпочати контрнаступ в Донецькій та Луганській областях, а також, можливо, на Запоріжжі. При цьому, на Херсонщині та у Криму війська рф вестимуть оборону.

Водночас, іноземні медіа пишуть, що у найближчі 10 днів рф може почати наступ на західну частину Луганської області, а також на південь Донецької.

Українські Національні Новини

Війна