ukenru
spravi-maydanu-z-blizko-14-tis-tomiv-rozsliduye-30-slidchikh-dbr

Близько 14 тис. томів "справ Майдану" розслідують 30 слідчих ДБР

 • 10420 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. У Державному бюро розслідувань "справами Майдану", які налічують близько 14 тисяч томів, займається 30 слідчих. Про це розповів слідчий ДБР Олександр Чорноблавський під час брифінгу "6 річниця Революції Гідності", передає кореспондент УНН.

"Державним бюро розслідуванням продовжується здійснюватися досудове розслідування у категорії кримінальних проваджень за участі майданівських справ. На даний час ще не завершилася передача з Офісу Генерального прокурора…кримінальні провадження щодо вбивств (під час Майдану –ред.) налічують 4500 томів та дуже багато речових доказів… Також, в дану слідчу групу входить 30 слідчих відділу з розслідування справ Майдану…Також, слідчі ДБР розслідують не лише справи про події в Києві, але й в інших містах: Черкасах, Сумах, Одесі. Загалом, це близько 14 тисяч справ на 30 осіб", - розповів Чорноблавський.

Нагадаємо, у "справах Майдану" зареєстровано нове кримінальне провадження.

Як повідомлялося, спеціальний слідчий підрозділ Державного бюро розслідувань з розслідування злочинів вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках вже прийняв 42 кримінальних провадження від Офісу Генерального прокурора.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП