sprava-tyshchenka-ekspolitseiskoho-vidpravyly-pid-domashnii-aresht-za-napad-na-kolyshnoho-viiskovosluzhbovtsia-u-dnipri

Справа Тищенка: експоліцейського відправили під домашній арешт за напад на колишнього військовослужбовця у Дніпрі

 • 16159 переглядiв

Колишнього поліцейського, причетного до нападу на колишнього військового з народним депутатом Миколою Тищенком у Дніпрі, суд відправив під цілодобовий домашній арешт на 2 місяці.

Суд у Києві обрав цілодобовий домашній арешт експоліцейському, який брав участь у нападі на колишнього військового у Дніпрі разом з нардепом Миколою Тищенком. Це Суспільному підтвердили в пресслужбі Офісу генпрокурора, передає УНН.

Деталі

Суд зобов’язав експоліціянта Богдана Писаренка цілодобово не покидати дому на 2 місяці. Прокурори в суді просили тримання під вартою без застави, тому після такого рішення суду вони подали на апеляцію.

Раніше Київський апеляційний суд залишив народного депутата Миколу Тищенка під цілодобовим домашнім арештом. Нардеп намагався оскаржити цей запобіжний захід.

Контекст

У четвер, 20 червня, у мережі поширили відео, на якому група чоловіків у центрі Дніпра напала на українського військового, який гуляв з немовлям. Невідомі без розпізнавальних знаків в балаклавах вихопили дитину з рук чоловіка, скрутили його в кайданки та почали бити.

На відео також зафіксували нардепа Миколу Тищенка. Йому у понеділок, 25 червня, оголосили підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

До слова, сутичку у Дніпрі прокоментував і Спеціальний підрозділ Головного управління розвідки KRAKEN. Виявилось, що потерпілий - колишній військовослужбовець спецпідрозділу KRAKEN. 

Антоніна Туманова

Кримінал та НП

Популярні

Новини по темі

Війська рф скинули авіабомбу на Лиман: поранено 4 людей

 • 24116 переглядiв