ukenru
sprava-sheremeta-sud-vidklav-rozglyad-skargi-na-prodovzhennya-areshtu-antonenka-na-2-bereznya

Справа Шеремета: суд відклав розгляд скарги на продовження арешту Антоненка на 2 березня

 • 13825 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Київський апеляційний суд відклав розгляд апеляційної скарги захисту на рішення суду щодо продовження тримання під вартою ветерана АТО та музиканта Андрія “Riffmaster” Антоненка, якого підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. Про це повідомив адвокат Антоненка Дмитро Круговий, передає кореспондент УНН.

"Судова колегія задовольнила клопотання сторони захисту, в якому ми просили витребувати у сторони обвинувачення експертні висновки, якими були встановлені зріст осіб зображених на відео, яке було оприлюднювалося поліцією та прокуратурою. Наразі відкладено судове засідання та зобов’язано прокурорів на наступне засідання представити ці висновки", - розповів Дмитро Круговий.

Адвокат додав, що засідання відклали на 2 березня.

Зазначимо, що на сьогоднішнє засідання Андрія Антоненка було доставлено.

Як повідомлялося раніше, Антоненка двічі не доставляли до суду.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою ветерану АТО та музиканта Андрію “Riffmaster” Антоненку до 4 квітня.

Як повідомлялося, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП