ukenru
sprava-savchenko-rubana-sud-priznachiv-nardepu-bezoplatnogo-advokata

Справа Савченко-Рубана: суд призначив нардепу безоплатного адвоката

 • 12173 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Сьогодні у Броварському міському суді Київської області під час розгляду справи народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту, адвокат Олексій Шевчук заявив про самовідвід. У зв'язку з цим судді вирішили призначити Савченко безоплатного адвоката, передає кореспондент УНН.

Захисник обвинувачених Олексій Шевчук відмовився від здійснення захисту інтересів Савченко, мотивуючи – це конфліктом інтересів між Савченко та Рубаном. Після чого суд розглянув клопотання і ухвалив призначити обвинуваченій Савченко захисника з регіонального центру з надання безоплатної сторони для правової допомоги Київської області для виконання окремих процесуальних дій.

Також, безоплатний адвокат мав прибути до Броварського міського суду Київської області сьогодні о 21:00.

Нагадаємо, Броварський міський суд Київської області розпочав судове засідання по справі народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана, яких підозрюють у підготовці теракту, без адвокатів.

Українські Національні Новини

Політика