sprava-odeskogo-krayanu-sud-vidmovivsya-povtorno-pokladati-obovyazki-na-trukhanova

Справа Одеського "Краяну": суд відмовився повторно покладати обов'язки на Труханова

 • 459027 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Вищий антикорупційний суд відмовився повторно накладати обов’язки на одного з обвинувачених у справі Одеського «Краяну», а саме міського голову Одеси Геннадія Труханова, передає УНН із посиланням на САП.

Цитата

"... колегія суддів ВАКС не задовольнила клопотання прокурора САП про повторне накладення обов’язків на одного з обвинувачених у справі Одеського "Краяну", а саме міського голову Одеси", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у САП, указане рішення ухвалене з окремою думкою одного з суддів колегії.

Указане рішення суду є остаточним та оскарженню не підлягає.

Нагадаємо

4 травня ВАКС задовольнив клопотання прокурора САП про зміну запобіжного заходу міському голові Одеси. ВАКС, заслухавши доводи сторін, частково задовольнив клопотання та застосував до обвинуваченого запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60днів з альтернативою внесення 13,420 млн грн застави.

У подальшому за обвинуваченого було внесено заставу та покладено відповідно процесуальні обовʼязки, зокрема носіння електронного засобу контролю.

16 червня прокурор САП звернувся до ВАКС з клопотанням про продовження строків обовʼязків. Проте суд так і не встиг розглянути указане клопотання у відповідні строки. Як наслідок, строк дії обовʼязків у обвинуваченого сплив 5 липня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Відома співачка Шинейд О’Коннор померла у віці 56 років

     • 629581 переглядiв