sprava-knyazyeva-rozmir-zastavi-zminili

Справа Князєва: розмір застави змінили

 • 292509 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. У вівторок, 8 серпня, Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула та задовольнила апеляційні скарги сторони захисту на ухвалу слідчого судді ВАКС від 10 липня 2023 року про продовження адвокату строку тримання під вартою з альтернативою внесення 80 млн грн застави. Про це інформує УНН з посиланням на ВАКС.

Деталі 

За результатами розгляду колегія суддів частково задовольнила апеляційні скарги сторони захисту, змінивши розмір застави, як альтернативи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з 80 млн грн на 60 млн грн.

Рішення ухвалено з окремою думкою судді Олександра Семенникова.

“Ухвала набрала законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає”, - повідомляє ВАКС.

Доповнення 

Особа підозрюється у пособництві в можливому одержані колишнім головою Верховного Суду близько 2,7 млн доларів неправомірної вигоди за ухвалення судових рішень на користь наперед визначених осіб (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 368 КК України).

Нагадаємо

Наприкінці травня Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила в силі тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 80 млн грн для адвоката Олега Горецького, якого разом з ексголовою Верховного Суду підозрюють в одержанні 2,7 млн доларів неправомірної вигоди.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Справа Князєва: розмір застави змінили

     • 292509 переглядiв