ukenru
spoluchene-korolivstvo-skasuye-mita-na-vsi-tovari-z-ukrayini

Сполучене Королівство скасує мита на всі товари з України

 • 121190 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. Велика Британія скасує усі мита на товари з України аби підтримати необхідну економічну підтримку нашій державі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Департамент міжнародної торгівлі Британії.

Деталі

Усі тарифи на товари, що імпортуються з України, тепер будуть знижені до нуля, а всі квоти будуть скасовані відповідно до угоди про вільну торгівлю, що надасть Україні економічну підтримку у скрутний час.

Тарифні заходи є частиною широкої економічної підтримки Великобританії Україні, включаючи 1 мільярд фунтів стерлінгів у вигляді гарантій по кредитах.

Цитата

"Велика Британія продовжуватиме робити все можливе, щоб підтримати боротьбу України проти жорстокого та неспровокованого вторгнення путіна та сприяти забезпеченню довгострокової безпеки та процвітання України та її народу.

Ми непохитно підтримуємо Україну в цій боротьбі, що триває, і будемо працювати над тим, щоб Україна вижила та процвітала як вільна та суверенна нація", - заявила секретар міжнародної торгівлі Анн-Марі Тревельян.

Крім того, Велика Британія також оголосила про заборону на експорт продуктів і технологій, які росія могла б використовувати для придушення народу України.

Нагадаємо

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес назвав наступні три тижні російсько-української війни "критичними".

Українські Національні Новини

Новини Світу