spivpratsyuvali-zi-slavnozvisnim-motoroloyu-sbu-zatrimala-diversantiv-rf

СБУ затримала "законсервованих" диверсантів рф, які співпрацювали ще з "Моторолою"

 • 143827 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Правоохоронні органи затримали в Донецькій області диверсантів рф з угруповання «Мотороли» (полковника збройних сил т.н «днр» арсенія павлова - ред.), інформує Служба безпеки України, пише УНН.

Цитата

«Затриманим повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - ідеться у повідомленні.

Деталі

Зловмисників затримано у Покровську на Донеччині, куди вони приховано прибули для проведення розвідувально-підривної діяльності проти Сил оборони України. У затриманих вилучено посвідчення учасників незаконних збройних формувань та арсенал автоматичної зброї і боєприпасів, замаскованих у спеціально облаштованих схронах.

За даними слідства, зловмисниками виявились двоє місцевих жителів, які у 2014 році приєднались до лав терористичних угруповань «Восток» і «Славянская брігада». Під керівництвом ватажка з позивним «Моторола» (був ліквідований 2016 року - ред.) вони брали активну участь у бойових діях проти українських військ поблизу Краматорська.

Доповнення 

У Києві Служба безпеки України затримала російського агента, який намагався влаштуватися до бойового спецпідрозділу полку «Азов».

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Російський штурмовик Су-25 збили на Херсонщині

     • 900760 переглядiв

    "Зерновим коридором" з українських портів вийшло ще шість суден

     • 177860 переглядiв

    Захід і північ України вкриє дощами: прогноз погоди на сьогодні

     • 208882 переглядiв