spivachku-zemfiru-politika-dmitra-gudkova-ta-sche-6-lyudey-ogolosili-inozemnimi-agentami-u-rosiyi

Співачку Земфіру, політика Дмитра Гудкова та ще 6 людей оголосили "іноземними агентами" у росії

 • 863593 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Міністерство юстиції рф поповнило реєстр "іноземних агентів", включивши до нього вісім осіб, зокрема співачку Земфіру та політика Дмитра Гудкова, передає УНН з посиланням на сайт відомства.

Деталі

Міністерство юстиції рф включило співачку Земфіру у список "іноагентів". До переліку "іноземних агентів" також увійшли: політик Дмитро Гудков, політолог Аббас Галлямов, ЛГБТ-активістка Олександра Казанцева, голова фонду "Насильству.нет", Ганна Рівіна, журналіст Сергій Асланян, електоральний аналітик Сергій Шпількін, активістка із Владивостока Тетяна Назамбаєва.

У пресрелізі Мін'юсту, Земфіра "відкрито виступала на підтримку України, здійснюючи концертну діяльність у недружніх країнах із закликами проти спеціальної військової операції, отримувала підтримку від іноземних джерел".

Причини для включення до реєстру є такими "виступи проти "спеціальної військової операції", поширення інформації "іноагентів", участь в "інформаційних майданчиках, що надаються іноземними структурами", негативні висловлювання про держоргани, а також пропаганда ЛГБТ".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни скидають воду з Каховського водосховища

     • 1898612 переглядiв

    Меджліс оголосив всеукраїнську акцію для допомоги Туреччині

     • 780603 переглядiв

    У США збили невідомий літальний апарат над Аляскою

     • 959453 переглядiв

    Протягом дня ворог обстріляв 7 громад Сумщини

     • 653119 переглядiв

    На Київщині працює ППО - ОВА

     • 833621 переглядiв