ukenru
spikeri-yes-skochuyutsya-do-isteriki-bo-bachat-v-osobi-vereschuk-naybilshu-nebezpeku-dlya-klichka-ekspert

Спікери ЄС скочуються до істерики, бо бачать в особі Верещук найбільшу небезпеку для Кличка - експерт

 • 10943 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Спікери партії ЄС працюють "агітаторами" у Кличка, а тому їм постійно є діло до кандидатки від партії "СН". Разом з тим, така ситуація тільки підтверджує сильні позиції Ірини Верещук, в якій опоненти, вочевидь, бачать найбільшу небезпеку. Про це у коментарі УНН зазначив політолог Юрій Палійчук.

"Представники ЄС працюють агітаторами у штабі Кличка, це очевидно. І вони атакують найсильнішого Кличкового опонента. А Кличко боїться входити в дебати з Верещук, бо він прекрасно розуміє, що він ці дебати програє, і тому за нього "чорну роботу" роблять люди з ЄС, а це колишня БПП, головою якої був і сам Кличко", - сказав він.

Крім того, за словами Палійчука, у ЄС й досі не можуть змиритися з втратою влади.

"З ЄС історія дуже проста – вони не можуть ніяк змиритися з втратою влади. І ніяк не можуть зрозуміти очевидного факту, що владу вони втратили у результаті волевиявлення громадян. Громадяни, які колись голосували за Петра Порошенка, для того, щоб вибрати його у 1 турі, розчарувались в ньому, в його політичній силі, яка в результаті отримала той рівень підтримки, який найкраще відображає результати їхньої роботи за 5 років.

І тому, коли вони переходять на особисте, коли вони уже не знають, за що критикувати Верещук чи "Слуг народу" – це уже більше схоже на істерику ніж на політичну боротьбу", - додав він.

Нагадаємо, на з'їзді партії, в ЄС офіційно заявили про те, що на виборах мера Києва підтримують кандидатуру Віталія Кличка. Останній, у відповідь, пробував якось відмежуватися від своїх політичних соратників і записав відео зі словами: "УДАР" іде на вибори самостійно. Ми не торгуємось".

Також нагадаємо, що у 2014 році партії Кличка та Порошенка об'єдналися в "Удар-Солідарність", і очолив новостворену політичну силу Кличко.

Українські Національні Новини

Політика