ukenru
spiker-odeskoyi-oda-zaklikav-zhiteliv-ne-narazhati-sebe-na-nebezpeku-i-ne-vikhoditi-na-uzberezhzhya-ta-na-plyazhi-voni-zaminovani

Спікер Одеської ОДА закликав жителів не наражати себе на небезпеку і не виходити на узбережжя та на пляжі, вони заміновані

 • 151461 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Ніч в Одеській області пройшла без ворожих обстрілів, при цьому зберігається висока загроза чергових російських ракетних ударів по регіону. Про це повідомив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передає УНН.

Цитата

"Ніч в Одесі та Одеській області пройшла спокійно, без обстрілів. Хоча ймовірність нанесення ракетних ударів, на жаль, залишається ще дуже високою", - зазначив він.

Деталі

Братчук додав, що українські Сили оборони повністю контролюють напрямок на кордоні з невизнаним Придністров'ям та території Молдови.

Він також закликав одеситів не наражати себе на небезпеку і не виходити на узбережжя і на пляжі, нагадавши, що напередодні були знешкоджені дві російські морські міни, які штормом прибило до берега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі чорною плівкою закрили монумент "Місто-герой Москва"

Українські Національні Новини

Суспільство