ukenru
spetspidrozdilu-alfa-vipovnilosya-26-rokiv

Спецпідрозділу "Альфа" виповнилося 26 років

 • 133470 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Сьогодні Центру спеціальних операцій "А" СБУ виповнюється 26 років. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу СБУ.

"За цей час його (спецпідрозділу "А" СБУ - ред.) бійці провели тисячі спецоперацій і затримали тисячі злочинців. Про цей спецпідрозділ складають легенди і знімають фільми. Співробітники ЦСО "А" першими були на передовій у зоні проведення Операції Об‘єднаних сил і першими, на жаль, втратили побратима у квітні 2014 року. Життя – Батьківщині, честь ‒ нікому! З таким девізом бійці ЦСО "А" продовжують захищати Україну для українців", - йдеться у повідомленні.

Також "альфівців" привітав голова Служби безпеки України Іван Баканов.

"Центр (спеціальних операцій "А" - ред.) виконує найскладніші завдання, для яких потрібні максимум концентрації, чітке планування і швидка реакція. І кожен боєць знає, що від його дій може залежати не просто спільний результат, а й життя побратима", - сказав Баканов.

За його словами, за ці роки Центр втратив не одного бійця. 

"Ваша робота ризикована і в мирний час, і ще більше - коли на Сході нашої держави триває гібридна війна... ви стаєте тільки сильнішими... І продовжуєте з честю захищати Україну для українців! Бажаю всім співробітникам Центру спецоперацій "А" витримки, мужності і міцного здоров'я, щоб протидіяти сучасним викликам та загрозам. І після кожної операції повертатися до своїх родин!", - наголосив Баканов.

Нагадаємо, Баканов представив нового керівника спецпідрозділу "Альфа".

Українські Національні Новини

Політика