spekulyatsiyi-skasovuyutsya-rishennya-zalishiti-reznikova-na-posadi-ministra-oboroni-pokhodilo-vid-prezidenta-reuters

Спекуляції скасовуються: рішення залишити Резнікова на посаді міністра оборони походило від Президента – Reuters

 • 633029 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков у коментарі журналістам Reuters повідомив, що рішення про те, що він і надалі перебуватиме на своїй посаді, ухвалив Президент України, передає УНН.

«Міністр оборони України Олексій Резніков, чиє політичне майбутнє було предметом активних спекуляцій, заявив у середу, що президент Володимир Зеленський попросив його залишитися на своїй нинішній посаді.

На запитання в інтерв'ю Reuters, чи збирається він залишитися міністром оборони в найближчі місяці, він відповів: «Так, це було рішення мого президента», - пише Reuters.

При цьому агентство зазначає, що сумніви щодо подальшого перебування Резнікова на посаді виникли на тлі заяв народних депутатів від «Слуг народу».

Цитата

«Юрист, який став міністром оборони всього за кілька місяців до того, як Росія почала своє вторгнення, опинився під тиском через корупційний скандал, пов'язаний з його міністерством.

Резніков сказав, що Зеленський попросив його залишитися на посаді міністра оборони, але також обговорив його майбутню важливу роль у забезпеченні покарання рф за воєнні злочини в судовому порядку. Резніков сказав, що сподівається, що ця роль з'явиться після закінчення війни», - йдеться у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Поки не можу говорити публічно": Резніков натякнув про нову зброю українського виробництва

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі