spalakh-infektsii-u-poltavi-studenty-yaki-otruilysia-perebuvaiut-u-stani-serednoi-vazhkosti

Спалах інфекції у Полтаві: студенти, які отруїлися перебувають у стані середньої важкості

 • 34682 переглядiв

Студенти, госпіталізовані з отруєнням у Полтавському Юридичному інституті, перебувають у стані середньої тяжкості. Медичні служби та поліція продовжують розслідування гострого спалаху кишечника, пов'язаного зі студентським кафе.

Студенти Полтавського юридичного інституту імені Ярослава Мудрого, які були госпіталізовані з отруєнням перебувають у стані середньої важкості. Про це заявив начальник обласної військової адміністрації Філіп Пронін, передає УНН.

Деталі

За його словами, наразі студенти госпіталізовані і  отримають медичну допомогу. 

За словами постраждалих, усі вони їли в закладі громадського харчування "Студентське кафе", яке розташоване на території Полтавської політехніки. Про це вони повідомили співробітникам поліції

- розповів Пронін.

Держпродспоживслужба і Центр контролю та профілактики хвороб продовжують епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції. Їхні фахівці разом зі слідчими поліції відібрали зразки харчових продуктів, питної води та змиви з контактних поверхонь у зазначеному закладі харчування.

Доповнення 

Полтавський юридичний інститут ім. Ярослава Мудрого спростував інформацію щодо масового отруєння своїх студентів.

Як зазначається у повідомленні на офіційному сайті, інформація з приводу масового отруєння студентів не відповідає дійсності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах гепатиту А на Вінниччині : зараження через воду розглядається як одна з основних версій

За кілька днів будуть готові результати експертизи. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Нагадаємо

У Полтаві зареєстрували спалах гострої кишкової інфекції серед студентів юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого. Протягом ночі 6 грудня з отруєнням госпіталізували 27 людей. 

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У рф підтвердили смерть Киви і відкрили справу

     • 33241 переглядiв