spalakh-infektsii-u-poltavi-stan-bilshosti-studentiv-pokrashchyvsia

Спалах інфекції у Полтаві: стан більшості студентів покращився

 • 28988 переглядiв

Більшості студентів Полтавського юридичного інституту ім. Ярослава Мудрого стало краще після інциденту з отруєнням, але у чотирьох залишається підвищена температура; влада продовжує розслідування.

Стан більшості студентів Полтавського юридичного інституту імені Ярослава Мудрого, які були госпіталізовані з отруєнням покращився. Однак, у чотирьох ще  тримається підвищена температура. Про це заявив начальник обласної військової адміністрації Філіп Пронін, передає УНН.

Студенти продовжують перебувати на стаціонарному лікуванні. У більшості стан покращився, але у чотирьох ще тримається підвищена температура

- написав Пронін у Telegram.

Голова ОВА зазначив, що усі постраждалі отримують необхідну допомогу.

Доповнення

Держпродспоживслужба і Центр контролю та профілактики хвороб продовжують епідеміологічне розслідування спалаху гострої кишкової інфекції у Полтаві. Їхні фахівці разом зі слідчими поліції відібрали зразки харчових продуктів, питної води та змиви з контактних поверхонь у зазначеному закладі харчування.

Полтавський юридичний інститут ім. Ярослава Мудрого спростував інформацію щодо масового отруєння своїх студентів.

Як зазначається у повідомленні на офіційному сайті, інформація з приводу масового отруєння студентів не відповідає дійсності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах гепатиту А на Вінниччині : зараження через воду розглядається як одна з основних версій

Нагадаємо

У Полтаві зареєстрували спалах гострої кишкової інфекції серед студентів юридичного інституту НЮУ імені Ярослава Мудрого. Протягом ночі 6 грудня з отруєнням госпіталізували 27 людей.

Тетяна Краєвська

Здоров'я

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф двічі вдарила по Сумщині протягом ночі

     • 35003 переглядiв

    Ворог вночі атакував Херсон: показали фото

     • 39646 переглядiв