sonyachne-zatemnennya-goroskop-na-7-13-chervnya-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku

Сонячне затемнення: гороскоп на 7 - 13 червня для всіх знаків Зодіаку

 • 155924 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Сонячне затемнення - переломний період. Як він вплине на кожен зі знаків Зодіаку ексклюзивно для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

10 червня нас чекає сонячне затемнення. Як до нього підготуватися читайте в матеріалі Сонячне затемнення - час згадати бажання. Астролог дала поради, як використовувати цей період з максимальною користю

Овен

У вас буде дуже інтенсивний тиждень. Він буде перевантажений різними цікавими зустрічами, знайомствами. Зверніть увагу, що відбувається навколо: хто вас оточує, які люди приходять, які пропозиції. Це дзвіночки про те, які зміни вас чекають. Можливо вони принесуть з собою деякі кармічні проблеми, але все ж це цікавий період. У вас буде задіяна сфера спілкування, контактів і комунікацій за що відповідає затемнення, яке відбудеться у Близнюках. Вас чекає інтенсивне півріччя. Ви будете неймовірно задіяні. Можливі відрядження, якісь контакти, зустрічі. Цей період життя може все перевернути на краще. Можливо, що після того, як довго ми були в ізоляції, ви відчуєте неймовірні зміни. У вас буде постійний рух.

Намагайтеся постійно вчиться, здобувати нові знання. Успішний час для тих Овнів, які працюють в сфері ЗМІ або в сфері інформаційного спілкування, також це може бути вся сфера навчання. Успіх і популярність підстерігають Овнів, які ведуть свої блоги.

На тижні можливе загострення у спілкуванні з родичами. Можливі конфлікти. Постарайтеся не конфліктувати, не загострювати ситуацію - негатив у відносинах з будь-ким в період затемнення буде закладений на найближчі пів року. А ось вихідні будуть дуже яскраві та красиві.

Що стосується любовних відносин. Постарайтеся до моменту затемнень і до вихідних - відкласти цю тему. Що стосується самотніх Овнів, то вам треба бути обережним. А ось у вихідні, коли Марс увійде у Лева, можливі цікаві для вас ситуації. Це можуть бути незабутні цікаві знайомства, може бути неймовірна пристрасть. А що стосується сімейних Овнів, ось тут треба бути дуже обережним. Тут можуть бути конфлікти і то, на грунті того, що в ваші відносини можуть втручатися родичі. Можуть гостро постати питання побуту. Постарайтеся, особливо в момент затемнення, бути один до одного ближче і рідніше.

В Овнів найслабше місце - дихальна система. Постарайтеся кинути палити - затемнення найкращий для цього час. Звільніть свої легені, постарайтеся якомога більше бути на свіжому повітрі і обов'язково в хорошому настрої.

Телець

Затемнення закладе зміни у фінансовій сфері. Не забудьте написати бажання: вони обов'язково збудуться, особливо це стосується матеріальних бажань.

Цей період може насамперед вплинути на тих людей, які працюють у фінансовій сфері або мають свій власний бізнес, займаються комерцією. Також це ті Тельці, які займаються будівництвом, архітектурою або, наприклад, мають свій бізнес, пов'язаний з харчовою галуззю. Якщо ви пропрацюєте затемнення - закладіть успіх на найближчі пів року.

Де є проблеми? На цьому тижні не купуйте авто і не міняйте техніку. У вас можуть ускладниться відносини з родичами (братами, сестрами) та сусідами. Утримайтеся від далеких поїздок.

У любові, в особистих відносинах, в сім'ї у вас, Тельці, можуть бути тиша і благодать. Це затишшя стосується і самотніх Тельців. Зараз дуже для вас спокійний період. Та й не найкращий час для якихось знайомств, для будівництва відносин - це може привести в майбутньому до розладу.

Жінкам-Тельцям в цей період не варто проводити серйозні косметологічні процедури. Ніяких хірургічних втручань зараз робити не варто. Не найкращий момент для лікування зубів. Слабке місце - горло, можливі простудні стани. Побільше свіжого повітря, гарного настрою, обов'язково спорту.

Близнюки

Ви перебуваєте в епіцентрі подій, адже Сонячне затемнення проходить під знаком Близнюків, де з моменту затемнення буде дуже багато планет. Тому, безумовно, ви це дуже сильно відчуєте на своєму стані. Для Близнюків, які народилися з 8 по 13 червня - це особливий період життя, який дуже сильно впливатиме. Справа в тому, що в цей період життя ви відчуєте дуже багато змін у долі. Можливо, на краще. Все буде залежати тільки від вас - наскільки ви будете правильно поводитися. Що значить правильно? Це гармонійне ставлення до життя, правильно поставлені цілі, впевненість в собі. Якщо Близнюки будуть панікувати, якось неправильно і агресивно поводитися щодо світу, це може дуже сильно нашкодити вашій долі, особливо це стосується людей, народжених в період з 8 по 13-те число, особливо 10 червня, бо в цей момент відбувається саме затемнення. Як же на вас буде впливати це затемнення? Ваші думки, ваш стан на цьому тижні, ваші бажання вплинуть на подальші пів року. Ви можете проявити себе як завгодно і в будь-якій сфері діяльності. Але треба бути сміливими. Тому вам потрібно яскраво себе проявляти. Якщо ви довго думали поміняти роботу - міняйте. Хочете якось, наприклад, реалізувати себе в кар'єрі? Будь ласка. Хочете здобути нову професію, навчитися чогось цікавого, просто подорожувати - наступні пів року будуть дуже цікавими.

Тиждень затемнень - не зовсім хороший час для знайомств. Одиноким Близнюкам краще утриматися від знайомств, а в момент затемнення варто написати про свої бажання. Що стосується сімейних Близнюків, в принципі, ці буде непоганий, спокійний період якщо ви будете в гарному настрої.

У цей період Близнюків може турбувати зір, вухо, горло, ніс, можливі головні болі. Обов'язково приділіть цьому увагу. Якщо ви відчуваєте себе недобре - обов'язково зверніться до лікаря. Але лікування краще починати з наступного тижня.

Рак

Цей тиждень дуже важливий. Важливо правильно його зустріти. Від того, як ви будете це робити, ті емоції, які ви закладете, ті стани, вони можуть продовжуватися протягом пів року. Вам буде нелегко, у вас буде важкий емоційний стан. Ви будете відчувати всі стани затемнення. Вони дуже впливають на наше здоров'я. І найголовніше - не йдіть на конфлікти. Вам дуже захочеться конфліктувати, не дивлячись на те, що ви досить спокійний знак. Ні в якому разі не робіть цього. Краще побудьте наодинці з собою. Або їдьте на відпочинок. Але зараз не час витрачати великі гроші або летіти кудись дуже далеко. Затемнення не сприяє далеким поїздкам.

До кінця тижня у вас налагодяться фінансові питання.

Що стосується відносин, то зараз не найкращий час для знайомств. Обов'язково попрацюйте з затемненням, пропишіть бажання з ким ви хотіли б бути, яка це має бути людина. А що стосується сімейних Раків, то вам треба бути дуже обережними. На тижні ви можете відчути дуже велику дратівливість у ставленні до свого партнера. І ні в якому разі не варто йти на конфлікт, тому що це може коштувати вам сім'ї. Постарайтеся утриматися і бути в гарному настрої. Піднімайте його якимись приємними речами.

У питаннях здоров'я Раків можуть турбувати ноги, ступні ніг, можлива тяжкість в ногах. Також можливе важке дихання. Побільше кардіонавантаження.

Лев

Сонячне затемнення може чудово вплинути на найближчі пів року. Сонячне затемнення дає вам можливість чудовим чином знайти собі однодумців і друзів, які будуть вас неймовірно розвивати і підтримувати. Також цей період чудовий для того, щоб ви могли розвивати всі свої проекти в будь-яких напрямках. Також дуже цікавий період для тих, хто займається IT-технологіями. Ви можете досягти неймовірних успіхів у всьому, що стосується ноу-хау, якихось цікавих відкриттів, пов'язаних з новими технологіями.

Але на цьому тижні вас можуть турбувати якісь страхи, переживання. Це нормально для кожного з нас. Тому бережіть себе і постарайтеся бути в гарному настрої.

Що стосується самотніх Львів, рекомендація, як і для всіх самотніх знаків Зодіаку, - на цьому тижні не час для знайомств, а час для того, щоб ви могли прописати свої дії в момент затемнення і продумати з ким би ви хотіли бути, як ви бачите свою другу половинку. А ось що стосується сімейних Львів, то дуже сприятливий період. Від своєї другої половинки ви можете побачити дуже хорошу підтримку, увагу. Ви можете чудово провести вихідні. У кінці тижня ви обов'язково відчуєте прилив сил.

Приділіть особливу увагу судинам, серцю - у цей період можливі серцеві напади, запаморочення. Тому якщо ви відчуваєте себе погано - побережіть себе. Залишіться вдома, відпочиньте, подихайте свіжим повітрям.

Діва

Цей тиждень - дивовижний, адже зараз буде період затемнень. Це період, коли треба закладати події на найближчі пів року і від нас дуже залежатиме, як ми будемо себе почувати і поводити, про що ми будемо думати, це зародитися на найближчі пів року. Попрацюйте із затемненням, яке буде 10-го червня. Затемнення відкриває неймовірні можливості для тих Дів, хто є керівником. Тут можуть бути неймовірні перспективи зростання, можливості розширення. Якщо ви власник бізнесу, у вас може бути колосальний успіх. Якщо ви хочете рости по кар'єрних сходах, саме час у найближчі пів року це реалізувати. Якщо ви хочете міняти роботу на краще або здобути іншу професію, теж прекрасний варіант. Тому не забудьте прописати бажання, правильно сформувати свої плани на найближче майбутнє.

Де можуть бути проблеми на цьому тижні? Це ваші друзі. Тут можуть бути конфліктні ситуації. Тому постарайтеся бути спокійнішими. Можливо вам здасться, що ви не відчуваєте ні від кого підтримки або дуже багато людей можуть вас підвести, але це період затемнень. Ставтеся до цього філософськи.

У любовній сфері одиноким Дівам варто бути гранично обережними: можуть з'явиться колишні або виникнути якісь неприємні ситуації. Зовсім не час зараз знайомитися. Пишіть краще у бажаннях з ким би ви хотіли бути і як ви бачите ваші відносини. А ось що стосується сімейних Дів, тут ситуація набагато краща. Ви можете чудово провести час і зустріти затемнення зі своєю другою половинкою, бути в гармонії і в хорошому настрої.

Що стосується здоров'я, то на цьому тижні, безумовно, всі ми відчуємо вплив затемнення. Воно дуже впливає на серцево-судинну діяльність. А у вас, дорогі Діви, можуть виникнути питання з усіма вашими хронічними захворюваннями. Може статися неприємне загострення. Тому заздалегідь проведіть якусь профілактику, порадьтеся з лікарем.

Терези

Важливо правильно прожити період, пов'язаний із затемненням і закласти фундамент на найближчі пів року. Що стосується впливу затемнення саме на Терезів, то удача буде супроводжувати тим, хто працює з іноземцями, їздить за кордон.

Можливо у вас з'явиться робота в іноземній компанії - пишіть про це в бажаннях і в найближчі пів року вони можуть здійсниться. Якщо ви хочете кудись емігрувати або отримати довгоочікувані документи на право проживання в будь-якій країні, як раз теж чудовий період. Також це прекрасний період для плідної роботи з усіма іноземцями: в напрямках, пов'язаних з туризмом, посольствами, митницею.

Чудовий період настає для Терезів, задіяних в освітній сфері. У цьому періоді ви можете переймати навички у іноземців, також навчати їх своїм навичкам, внести якісь корективи, реформи в систему освіти. А ті Терези, хто давно хотів вступити, особливо за кордон, намагайтеся. Зараз пора іспитів, дуже складно їх здавати, але у вас обов'язково вийде.

Будьте на цьому тижні обережні з начальством. Можуть виникнути якісь конфлікти, а вони абсолютно не потрібні на цьому тижні. Теж саме стосується і відносин з родичами. І, ні в якому разі, ніяких покупок або продажів нерухомості.

Одиноким Терезам, як і іншим знакам, не час для знайомств. Попрацюйте зі своїми бажаннями під час затемнення. Уявіть свою другу половинку. Обов'язково ці бажання повинні збутися. А що стосується сімейних Терезів, тут можуть виникнути проблеми. Адже Терези схильні сумніватися: чи правильно я зробив вибір дружини або чоловіка. Тут у жодному разі не потрібні сумніви. Покращуйте свої відносини. Попрацюйте, перш за все, над собою.

Безумовно, цей тиждень також дуже складний в плані здоров'я. Варто звернути увагу на серцево-судинну діяльність, а також на область нирок, поперекову область хребта. Будьте обережні з прийомом води. Випивайте ту норму, яка необхідна для вашого організму - не більше, не менше, а інакше може виникнути набряклість.

Скорпіон

Як і всім знакам вам варто попрацювати із затемненням. Безумовно, все що відбувається з вами в цей момент: всі ваші думки, емоції, поведінка, закладаються на найближчі пів року. Що стосується впливу затемнення саме на ваш знак, то удача буде супроводжувати в ваших улюблених сферах. Це все, що стосується чогось ризикового. Наприклад, везіння може супроводжувати тих Скорпіонів, які займаються страховим напрямком або працюють в судах, або працюють, наприклад, в юридичних напрямках, особливо нотаріуси. А також Скорпіонів, хто працює в комунальній сфері, і безумовно, всі інші роботи, які пов'язані з сильною напругою. У всьому цьому у вас буде успіх, якщо ви не будете боятися жити і трохи ризикувати, а це властиво вашій природі, це прекрасний момент, коли ви можете, дійсно, повністю реалізувати себе в найближчі пів року. Будьте сміливішими. Дійте за власним планом і іноді дозволяйте, щоб план зверху втручався у ваш розпорядок.

Від чого б мені хотілося застерегти вас на цьому тижні? Це від далеких поїздок, подорожей, від якихось конфліктних ситуацій, пов'язаних із закордоном, з будь-якими родичами, які живуть за кордоном. Будьте уважні на дорозі. У жодному разі на цьому тижні вам не варто купувати автомобіль.

Одиноким Скорпіонам не на часі заводити знайомства і відносини, а час попрацювати у момент затемнення зі своїми бажаннями. А що стосується сімейних Скорпіонів, то вам варто бути гранично уважними. Справа в тому, що сила затемнення дуже потужна, піднімає багато страхів і негативних емоцій і ви дуже чуйно на це реагуєте. Безумовно, ви можете себе тримати в руках, у вас є на це сила, але бажання посваритися буде дуже велике. Якщо ви підете на конфлікти зі своєю другою половинкою в період сонячного затемнення, на жаль, це може коштувати вам сім'ї, утримайтеся.

Що стосується здоров'я, порада така ж, як для всіх знаків Зодіаку: цей тиждень принесе нам дуже складний фізичний стан і, безумовно, стрибки тиску. Постарайтеся себе берегти, більше відпочивати і бути в гарному настрої.

Стрілець

Сонячне затемнення на наступному тижні закладе емоції, події, переживання на найближчі пів року. Постарайтеся підготуватися до нього.

Затемнення принесе успіх Стрільцям, пов'язаним з юриспруденцією, які працюють з будь-якими соціальними проектами, з великою кількістю людей, які проводять публічні виступи, а також тим, хто пов'язаний з творчістю, наприклад, дизайнери інтер'єру, дизайнери одягу. Цей період для вас буде досить успішним. Пишіть про свої бажання і у вас обов'язково все вийде. Також вам рекомендується бути в гармонії з самим собою, аналізувати свої вчинки, бути виваженим.

На цьому тижні утримайтеся від будь-яких екстремальних видів спорту. Утримайтеся також від конфліктів - вони погано вплинуть на вашу долю в подальшому. Також вам не потрібно сперечатися, робити якісь ризикові дії, особливо це стосується фінансів і кредитів - ні в якому разі, особливо Стрільцям, не варто зараз в це вплутуватися.

Самотні Стрільці в наступні пів року можуть знайти свою другу половинку. Для сімейних Стрільців - це неймовірно сприятливий період поліпшити свої відносини. Зробити міцною свою сім'ю, відчувати багато радості і щастя разом зі своєю другою половинкою.

У плані здоров'я цей тиждень буде важким, так як позначається вплив затемнення, особливо на серцево-судинну діяльність. Вам необхідно також приділити увагу своєму шлунково-кишковому тракту. Перегляньте свій раціон, щоб уникнути спазмів, болів. Якщо вас щось турбує - зверніться до лікаря.

Козеріг

Вам важливо правильно зустріти затемнення - для вас настає дуже цікавий період. На найближчі пів року закладіть чудові можливості для вас, щоб ви могли себе реалізувати в будь-якій професійній діяльності. Якщо ви хочете стати професіоналом в якійсь справі, якщо ви хочете здобути нові професійні навички, рости - це прекрасна пора.

Цей тиждень чудовий, особливо період затемнення, для того, щоб попрацювати з бажаннями і планами на майбутнє. Плануйте, розвивайтеся. Дуже гарний час також для вас зайнятися власним здоров'ям. Приділіть найближчі пів року оздоровлення.

Удача буде супроводжувати Козерогів, що займаються бізнесом, пов'язаним з виробництвом, з харчовими напрямками. Також успішні сфери медицина і фармацевтика, а також сфера послуг.

На цьому тижні будьте особливо уважні до своїх партнерів, тому що ви можете втратити своїх ділових партнерів або компаньйонів. Якщо таке трапиться, не засмучуйтеся. Також варто бути обережним з вашою другою половинкою.

Що стосується самотніх Козерогів, порада та ж, як і для всіх знаків зодіаку, - не час для знайомств, а час роботи над собою і над бажанням, якого ж я хочу партнера, як ми ставимося один до одного і, як ми гармонійно вибудовуємо відносини. Зробіть це в момент затемнення. Що стосується сімейних Козерогів, тут дуже складна ситуація. Постарайтеся в період цього тижня у жодному разі не виходити на гострі конфлікти. Друга половинка може вас зараз дратувати і вам буде здаватися, що відносини ваші зовсім нестерпні, але ні в якому разі не варто йти на конфлікти. Постарайтеся зберегти відносини, а інакше це може привести до дуже складних наслідків найближчим часом.

Козерогам особливо уважно варто поставитися до свого здоров'я. Перш за все, тим, хто має проблеми, пов'язані з дихальною системою, наприклад, алергікам, які мають астматичний компонент. Складний період буде і для тих, хто страждає на подагру, болі в суглобах. Приділіть своєму здоров'ю максимальну увагу і побережіть себе на цьому тижні.

Водолій

На цьому тижні ми зустрічаємо сонячне затемнення, яке дуже сильно впливає на нашу долю. Не забудьте, що на цьому тижні всі наші емоції, почуття, переживання, в також наші дії дуже сильно вплинуть на наші найближчі пів року, тому відповідальність ми несемо дуже велику. Багато Водоліїв можуть найпрекраснішим чином вирішити свої особисті питання. Ви можете зустріти свою другу половинку, прекрасно вийти заміж або одружуватися. Також рішення проблем, пов'язаних з дітонародженням. У вас може статися поповнення в родині або ваші діти будуть вас радувати. Ви можете багато часу проводити протягом пів року з ними. Також, безумовно, для творчих Водоліїв, тих хто любить займатися неймовірно цікавими хобі, для них теж є можливість відкрити себе. Ті Водолії, які працюють з дітьми, працюють в сфері освіти, для вас теж період, коли ви можете максимально себе реалізувати, впровадити якісь неймовірно цікаві проекти. Навчіться якісно відпочивати або просто радіти життю.

На цьому тижні особливу увагу приділіть питанню здоров'я.

Що стосується любові. Дорогі Водолії, оскільки у вас попереду може бути неймовірний сприятливий період в любові на найближчі пів року, треба обов'язково зробити правильні закладки зараз. Попрацюйте правильно із затемненням, напишіть свої бажання, якою ви бачите свою половинку, які у вас можуть бути відносини, як ви можете гармонійно їх розвивати. Те ж саме стосується і сімейних Водоліїв. Протягом цього тижня приділіть час своїй половинці, ви будете разом щасливі, зробите якийсь неймовірний сюрприз, придумайте якийсь чудове свято і це закладе чудові відносини на найближчі пів року, а може бути і на дуже довге життя.

Саме час приділити увагу своєму здоров'ю. Адже період затемнень дуже сильно на нас впливає. Приділіть увагу серцево-судинній сфері і шлунково-кишковому тракту.

Риби

Цей тиждень для нас дуже значущий. Адже, саме на цьому тижні у нас відбудеться сонячне затемнення. Всі емоції, почуття, дії, які ми будемо здійснювати на цьому тижні, безумовно, дуже сильно вплинуть на наше найближче майбутнє. Для вас найближчі пів року будуть неймовірно сімейними. Цей період буде переповнений зв'язками, спілкуванням з вашими близькими родичами, з батьками, а також ви чудовим чином можете вирішити всі свої житлові питання. Ви можете займатися нерухомістю, дачними ділянками, роботами на городі і це буде приносити вам задоволення. Риби зможуть максимально себе реалізувати у всіх сферах, які пов'язані з будівництвом, з ріелторством, а також це можуть бути всі харчові напрямки, юридичні напрямки. Цього тижня зверніть увагу на спілкування з дітьми. Будьте гранично обережними, тому що у вас можуть виникнути конфлікти, непорозуміння. Краще не допускати негативних емоцій на цьому тижні. Це пов'язано із затемненням.

Важливий період для вагітних Риб - бережіть своє здоров'я. Полінуйтеся, побудьте вдома.

Також Рибам слід бути обережними зі своїм начальством. Там так само можуть бути конфлікти, які вам зовсім не потрібні і не сподівайтеся зараз на однодумців. Краще відвідайте своїх рідних і близьких, насамперед, батьків. Якщо ви живете далеко, добре якщо ви відвідаєте своїх рідних, але бажано це вже зробити після затемнення. Напишіть це на листку бажань.

Що стосується особистих відносин, то одиноким Рибам, порада, як для всіх знаків зодіаку, - опишіть на листку бажань все, що ви хочете підучити у вигляді другої половинки: яка це має бути людина, які емоції він повинен до вас відчувати, які почуття проявляти, і ви, в тому числі, як ви будете його любити, які відносини чудові ви зможете побудувати. І, відповідно до зодіаку затемнень, у ці пів року ви можете створити прекрасну родину. Що стосується сімейних Риб, дуже цікавий період, коли ви можете насолоджуватися відносинами. Пишіть спільні плани, адже це ж момент затемнення і вони обов'язково збудуться, мрійте, що люблять робити Риби і якомога романтичніше, проведіть весь цей тиждень.

У період затемнення ви будете почувати себе не дуже добре. Сонячне затемнення дуже сильно впливає на нас, особливо на серцево-судинну діяльність. У вас можуть бути нездужання, слабкість, запаморочення. Якщо ви це відчуваєте, постарайтеся якомога більше провести часу вдома, дозвольте собі трішки відпочити або візьміть собі якусь відпустку, але небажано зараз їхати далеко. Побудьте, будь ласка, вдома, на дачі в оточенні своїх рідних і близьких.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Путіна зробили заяву щодо української форми з Кримом

     • 31424 переглядiв

    Скоро побачимося: Федерер знявся з "Ролан Гаррос"

     • 14069 переглядiв