ukenru
sogodni-volodimir-zelenskiy-zustrinetsya-iz-prezidentom-ta-kantslerom-nimechchini

Сьогодні Володимир Зеленський зустрінеться із президентом та канцлером Німеччини

 • 19103 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський проведе бесіду із президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром та канцлером ФРН Ангелою Меркель. Про це інформує сайт уряду Німеччини, пише УНН.

Деталі

Згідно з анонсом на сайті президента ФРН, на 11:00 за київським часом заплановано бесіду президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра із Зеленським.

Канцлер Ангела Меркель прийме президента України Володимира Зеленського на вечері у Федеральній канцелярії о 19:00 (20:00 за київським часом).

Очікується, що темами спільного обговорення стануть двосторонні відносини, виконання Мінських домовленостей щодо врегулювання конфлікту на сході України, процес українських реформ, економічні питання та відносини з Росією.

Нагадаємо

Володимир Зеленський провів зустріч з Прем’єр-міністром федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія, головою Християнсько-демократичного союзу Арміном Лашетом, де обговорив українсько-російський збройний конфлікт та “Північний потік-2”

Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час робочого візиту 12 липня до Німеччини має намір обговорити з канцлером ФРН Ангелою Меркель тематику енергетичної безпеки в контексті будівництва магістрального газопроводу “Північний потік-2”.

Українські Національні Новини

Політика