ukenru
sogodni-v-ukrayini-vid-3-morozu-do-16-tepla

Сьогодні в Україні від 3° морозу до 16° тепла

 • 11677 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. В Україні сьогодні на заході та півночі місцями дощі, у Карпатах - зі снігом, на решті території опадів не очікується. Температура повітря впродовж доби - від 3° морозу до 16° тепла. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

"В Україні 26 лютого хмарно з проясненнями. У західних, Житомирській областях помірний, на Київщині та Чернігівщині місцями невеликий дощ, на решті території без опадів", - йдеться у повідомленні.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, в південно-східній частині пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, у східних областях місцями 0-3° морозу; вдень 7-12° тепла, у Чернівецькій, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях та в Криму до 16°.

У Карпатах вночі помірний, вдень значний дощ, подекуди з мокрим снігом; пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї 25-30 м/с; температура протягом доби від 1° морозу до 2° тепла. 26 лютого у високогір’ї Закарпатської та у горах Iвано-Франкiвської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рiвень).

По Києву 26 лютого хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5° тепла, вдень близько 10°.

Нагадаємо, бабак Тимко передбачив, коли в Україну прийде весна.

Українські Національні Новини

Суспільство