ukenru
sogodni-rada-zaymetsya-bezpekoyu-na-dorogakh-ta-sotszakhistom-okremikh-kategoriy-gromadyan

Сьогодні Рада займеться безпекою на дорогах та соцзахистом окремих категорій громадян

 • 4972 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Відкрилась ранкова сесія Верховної Ради України, у залі зареєстровано 352 народних депутатів, повідомляє кореспондент УНН.

Так, сьогодні парламентарі мають розглянути низку законопроектів, зокрема Проект Закону № 3815-д про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту окремих категорій осіб з-поміж жертв нацистських переслідувань та політичних репресій.

Також у порядку денному є проект Закону № 8114 про внесення зміни до Закону України "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів" (щодо протидії ворожій пропаганді та покращення інформаційного забезпечення громадян України, постраждалих внаслідок воєнних дій, місце проживання яких є територія Донецької та Луганської областей де органи державної влади України здійснюють свої повноваження).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій розповів, коли Рада розгляне законопроект про мову

Крім того, пропонується розглянути Проект Закону № 8490 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування.

Також, парламентарям пропонують розглянути Проект Закону № 8492 про внесення змін до статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо зниження смертності та травматизму на дорогах України шляхом збільшення рівня користування ременями безпеки та мотошоломами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій назвав головні законопроекти цієї осені

Також, депутати мають вирішити питання щодо відпусток працівників театрів (8528), та Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації" (8441, 8441-1).

Українські Національні Новини

Політика