ukenru
snigopad-u-kiyevi-dorogi-rozchischali-vsyu-nich

Снігопад у Києві: дороги розчищали всю ніч

 • 15426 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. На дорогах столиці через опади упродовж ночі працювали 413 одиниць спецтехніки. Проводиться посилене прибирання підходів до наземних і підземних пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу КМДА.

“Упродовж ночі на дорогах столиці працювали 413 одиниць спецтехніки. У всіх районах працювали колони великої та малої техніки, які оперативно очищали проїжджі частини від снігу. 37 бригад з ручного прибирання упродовж ночі розчищали тротуари і зупинки громадського транспорту”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на світанку кількість працівників з ручного прибирання була збільшена.

“Проводиться посилене прибирання підходів до наземних і підземних пішохідних переходів, сходових маршів, зупинок громадського транспорту”, — зазначається в повідомленні.

У КМДА додали, що від початку негоди використано 2273 тонни солі, 1635 тонн піщано-соляної суміші, 96 тис. літрів рідких хлоридів.

Як раніше повідомлялося в УНН, з минулої зими столиця зекономила понад 44,5 тисячі тонн солі, орієнтовною вартістю близько 50 млн грн. Тоді зима була несніжною і не всі запаси солі були використані, вона збереглася і до цієї зими.

Додамо, що минулого року на утримання вулично-дорожньої мережі міста під час осінньо-зимового періоду 2019-2020 рр. було витрачено 395,4 млн грн. Також за сезон, як повідомлялося, було заощаджено паливо-мастильні матеріали і сформовано запас у загальному розмірі понад 400 тонн (дизельне паливо, бензин, газ) орієнтовною вартістю майже 8,5 млн грн.

Нагадаємо, у Києві через негоду станом на 19:00 годину 14 січня сталося понад 150 ДТП.

Як повідомлялося, до кінця поточного тижня в Україні утримається сніжна та морозна погода, найхолодніше буде на півночі та сході країни — вночі температура повітря тут може знижуватися до 22 градусів із позначкою “мінус”.

Українські Національні Новини

Київ