ukenru
smertelniy-koronavirus-skaletska-zayavila-scho-medichnikh-masok-vistachit-usim

Смертельний коронавірус: Скалецька заявила, що медичних масок вистачить усім

 • 15101 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. В Україні виготовляється достатня кількість медичних масок на випадок епідемії коронавірусу. Про це під час брифінгу щодо ситуації з поширенням нової коронавірусної інфекції заявила міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, передає кореспондент УНН.

"Щодо масок, ми комунікуємо з виробниками, з аптеками, з місцевою владою для того, щоб забезпечити наявність масок в аптеках, які наразі переважно є приватними, також є комунальні, щоб вони закуповували у достатній кількості… Виробників масок у нас є чотири, у них хороші потужності, вони виробляють достатньо масок на сьогодні", - сказала Скалецька.

Нагадаємо, у МОЗ у контексті ситуації з поширенням нової коронавірусної інфекції заявили, що готові реагувати на випадки ускладнень.

Як повідомлялося раніше, у МОЗ розповіли про детальну інструкцію з медико-санітарного контролю при евакуації громадян з китайського міста Ухань, де стався спалах нового коронавірусу. Команда екіпажу та медиків будуть використовувати одноразові костюми біологічного захисту, а пасажири їхатимуть в масках.

Українські Національні Новини

Здоров'я