smertelne-zitknennya-mikroavtobusiv-nepodalik-vid-kropivnitskogo-vodiyu-vantazhnogo-busa-povidomleno-pro-pidozru

Смертельне зіткнення мікроавтобусів неподалік від Кропивницького: водію вантажного буса повідомлено про підозру

 • 388203 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Через смертельну ДТП, що сталася 16 липня на дорозі Кропивницький-Кривий Ріг між вантажним та пасажирським мікроавтобусами, водієві вантажного мікроавтобуса повідомлено про підозру, повідомила у коментарі УНН речниця поліції Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

Цитата

“Водія вантажного транспортного засобу на теперішній час затримано у рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру. Правоохоронці продовжують розслідування в рамках кримінального провадження за частиною 3 статті 286 ККУ ("Заподіяння загибелі кількох осіб” ред.)”, - повідомила Віталіна Бевзенко.

Вона додала, що попередньою причиною аварії могло стати те, що один з водіїв виїхав на зустрічну смугу руху.

Доповнення

Подія сталась 16 липня близько 13:50, на дорозі Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг. Там на дорозі зіткнулись два мікроавтобуси - “Volkswagen”, який здійснював пасажирські перевезення, та “Opel”.

“Внаслідок зіткнення 3 пасажирів "Volkswagen" отримали тілесні ушкодження, від яких загинули, це двоє чоловіків та одна жінка 1976, 1977 та 1961 року народження. Також тілесні ушкодження внаслідок ДТП отримали 11 осіб, це 2 водіїв та 9 пасажирів пасажирського мікроавтобуса”, - повідомила речниця.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що відомо про двох загиблих внаслідок зіткнення пасажирського і вантажного мікроавтобусів на трасі Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    суровікін на території рф, його доля вирішується - ГУР

     • 295205 переглядiв