ukenru
smertelna-dtp-v-odesi-vodiyu-obrali-zapobizhniy-zakhid

Смертельна ДТП в Одесі: водію обрали запобіжний захід

 • 10828 переглядiв

ОДЕСА - КИЇВ. 05 червня. УНН. Сьогодні у Приморському суді Одеси обрали запобіжний захід відносно жінки-водія, яка на смерть збила дворічну дівчинку та її тітку. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Зважаючи на доводи прокуратури, суд прийняв рішення, на період досудового розслідування, помістити жінку і СІЗО терміном на 57 діб.

Сама винуватиця своєї провини не заперечувала, більше того, каже, що готова понести за це відповідальність та просила вибачення у родичів загиблих. Жінка зазначила, що сонце засліпило її і вона не бачила, що дорогу переходила дівчина із дитиною.

Відносно підозрюваної відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Жінці загрожує 5-10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, аварія сталася 2 червня на Тираспольському шосе. Внаслідок ДТП дворічна дитина загинула на місці, а її тітка через день померла у лікарні.

Крім того, вчора вранці близько 30 одеситів перекрили дорогу на Тираспольському шосе, вимагаючи встановити на аварійній ділянці дороги світлофор. З часом до них приєдналися й інші жителі мікрорайону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП