ukenru
smertelna-dtp-u-kharkovi-u-sudi-ozvuchili-rezultati-obstezhennya-zaytsevoyi

Смертельна ДТП у Харкові: у суді озвучили результати обстеження Зайцевої

 • 12716 переглядiв

ХАРКІВ-КИЇВ. 22 травня. УНН. У Київському райсуді Харкова сьогодні закінчили досліджувати матеріали справи, тобто докази з боку звинувачення. Також було озвучено результати обстеження водія Lexus Олени Зайцевої, передає кореспондент УНН.

За словами кореспондента, останніми сьогодні вивчили результати судово-медичних експертиз потерпілих (тих, хто вижив і загиблих). Озвучили також результати обстеження Зайцевої.

Крім того, суд задовольнив клопотання однієї з потерпілих про допит в суді лікаря, який брав аналізи у Зайцевої і писав медичний висновок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: відеозаписи довели порушення ПДР Зайцевою та Дроновим

Наступне засідання у справі смертельної ДТП відбудеться 30 травня о 14.00 під час якого планують розпочати вивчення доказів сторони захисту.

Нагадаємо, 18 жовтня минулого року в центрі міста Харкова сталася трагічна аварія. Два позашляховика під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вул. Сумській та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, в результаті чого загинули 6 осіб. Зараз суд вже допитав всіх потерпілих, частина свідків і водія Lexus.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП