ukenru
smertelna-dtp-na-stetsenka-spivrobitnika-mvs-zalishili-pid-areshtom

Смертельна ДТП на Стеценка: співробітника МВС залишили під арештом

 • 15694 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Апеляційний суд Києва залишив без змін безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 35-річного співробітника регіонального сервісного центру МВС України, який вчинив смертельну ДТП на вулиці Стеценка у Києві. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури міста Києва.

Як повідомлялося, 13 листопада 2017 року, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda 7 у нетверезому стані, провідний спеціаліст – адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення з автомобілем Mitsubishi та з автомобілем Nissan. У результаті ДТП одна людина загинула на місці, ще один постраждалий отримав важкі травми.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Нагадаємо, 11 січня 2018 року за клопотанням столичної прокуратури Шевченківський районний суд міста Києва продовжив підозрюваному строк тримання під вартою ще на 2 місяці.

Українські Національні Новини

Київ