smertelna-dtp-na-kirovogradschini-politseyskiy-napidpitku-viz-pidlitkiv-z-vipusknogo

Смертельна ДТП на Кіровоградщині: поліцейський напідпитку віз підлітків з випускного

 • 1520445 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Стали відомі нові деталі ДТП, в якому загинули троє 17-річних дівчат. Як повідомили у Державному бюро розслідувань, поліцейський, який перебував за кермом авто з підлітками, віз їх з випускного, пише УНН.

Цитата

«За попередніми даними слідства, за кермом автомобіля знаходився правоохоронець з ознаками сп'яніння. Він відвозив підлітків зі святкування випускного та у порушення правил безпеки посадив у легковик сімох випускників. Правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла у кювет та перекинулася. Внаслідок ДТП троє дівчат загинули та ще четверо неповнолітніх пасажирів доставлені до лікарні», - повідомили у ДБР, яке розслідує ДТП.

Правоохоронця наразі затримано.

Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України) та обрання запобіжного заходу.

Передбачене статтею покарання - позбавлення волі до 12 років.

Контекст

Поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області у дорожній аварії загинули троє 17-річних дівчат. Ще чотирьох пасажирів, вік яких від 16 до 18 років, доправили у лікарню.

За кермом авто перебував правоохоронець. За попередніми висновками він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині 10-річну дівчинку вбило струмом - ОВА

     • 1253638 переглядiв